Cautare

3801 de rezultate pentru "stirile unu tv deva 02 10 2010 09 10 2010" (3.22 secunde)
Liderul UDMR Hunedoara, Iuliu Winkler, ministru delegat pentru Comert, a declarat la Deva ca UDMR este supusa unor presiuni si chiar santajului din partea partenerilor din Coalitie, iar dupa integrarea in UE va decide daca mai ramane in Coalitie.
Crestin democratii revin la vechea denumire a formatiunii politice - Partidul National ¥aranesc Crestin si Democrat -, a anuntat ieri la Deva presedintele organizatiei judetene Hunedoara a PN¥CD, Emil Danci.
„In rest, nici macar un singur cuvint despre celelalte portiuni ale autostrazii 'prioritate nationala', Coridorul european IV - Lugoj - Deva - Sibiu - Rimnicu Vilcea - Pitesti - Bucuresti, cu o lungime de 415 km, si, in afara de by-pass-uri, doar promisiuni...
Deputatul de Hunedoara Ioan Timis a declarat la Deva ca a semnat adeziunea de in-scriere in PNL abia duminica, desi anuntase de mai multe luni ca s-a inscris in acest partid.
Termocentrala de la Mintia are probleme cu stocurile Probleme mai deosebite sunt inregistrate, a spus ministrul economiei, la Termocentrala Mintia din Deva:
Presedintele UDMR, Marko Bela, aprecia, in urma cu cateva saptamani, intr-o conferinta de presa la Deva, ca membrii UCM ar trebui sa fie "specialisti" in strangerea de semnaturi, avand in vedere ca au tot anuntat, in ultimii ani, ca au semnaturile pentru inregistrarea formatiunii ca partid politic.
47/1999 acordata Mininvest Deva si apoi transferata catre "Rosia Montana Gold Corporation", contractul de transfer al acesteia, documentatia tehnica aferenta, drepturile si obligatiile partilor, precum si licentele similare de exploatare pentru perimetrele Certej, Zlatna si Bolcana fac parte in prezent din categoria informatiilor clasificate de ANRM.
Dupa absolvirea facultatii, a lucrat ca profesor-antrenor de gimnastica la Clubul Sportiv Deva (1985-1992).
- pentru lucrarile de modernizare si reabilitare a DN12, DN15 si DN6; - neinceperea pana la aceasta data a tronsonului de autostrada Deva-Orastie.
Apoi, premierii de mai sus au inceput sedinta, iar noi, ziaristii, am fost invitati sa facem o vizita prin BNR, ca sa facem cunostinta si cu alti prim ministrii, pentru ca plecarea lui Boc de la Palatul Victoria s-a amanat cu 10 zile.
In restul cazurilor, diferentele intre PDL si USL sunt de peste 10%. ... In Botosani, primarul PDL Catalin Flutur este cotat, potrivit sondajelor PSD, la peste 40%, in timp ce candidatul USL, Gabriel Oprisanu, are cu aproximativ 10 procente mai putin.
Emilian Francu - Ramnicu - Valcea Catalin Potor - Alba - Iulia Marius Nicoara - Cluj Marius Stan - Galati Dan Dragulin - Calarasi Romeo Stavarache - Bacau Radu Capilnasiu - Zalau Ilie Bolojan - Oradea Robu Nicolae - Timisoara Catalin Chereches - Baia Mare Alexandru Baisanu - Suceava Galis Florin (PNL) sau Gavril Popescu (PC) - Arad Florin Oancea - Deva Lucian Iliescu - Giurgiu Pavel Badea - Craiova Nini Sapunaru - Focsani Printre primariile cerute de ACD (PNL - PC) se numara:
la sefia CJ Maramures si la primariile Targoviste, Deva, Arad, Sibiu si Piatra Neamt. Apoi, sub sigla USL, conservatorii au sanse mai mari sa obtina si mai multe posturi de consilieri judeteni si consilieri locali in municipiile resedinta de judet.
Insa mie mi se pare inadmisibil cum se pune atat de direct in care oameni ca primarul de la Deva, domnul Morega, care spus ca se duc la UNPR ca au dosare penale sau ca au fost condamnati in prima instanta si spera la achitare la recurs.
Dan Radu Rusanu (PNL) Liberalii nu intentioneaza sa-l schimbe pe Vasile Blaga de la presedintia Senatului, chiar daca raportul de forte intre Putere si Opozitie din aceasta Camera a Parlamentului s-a schimbat, a declarat vineri, la Deva, senatorul Dan Radu Rusanu, vicepresedinte PNL."Domnul Vasile Blaga este un presedinte bun, este un om onest, corect si in niciun caz PNL nu are de gand sa-l schimbe din functie, chiar daca acum avem majoritate in Senat.
Ma refer evident la presedintele Basescu", a spus Ponta, la emisiunea "Dupa 20 de ani" la PRO TV. ... Statul, prin firma Minvest Deva, are o participatie de 19,31% in RMGC.
De asemenea, chinezii vor sa se implice si in reabilitarea grupurilor 3 si 4 de la centrala termoelectrica Deva, precum, si la constructia centralei hidroelectrice de la Tarnita.
Am luat nota si de ingrijorarile exprimate de reprezentantii Consiliului Fiscal care considera ca o crestere a cererii de consum superioara cresterii Produsului Intern Brut poate genera dezechilibre majore, asemanatoare cu cele de dinainte de criza, cand economia crestea cu 7% si consumul cu 10-12%.
Ultimele doua privesc reabilitarea si extinderea sistemului de alimentare cu apa si canalizare in municipiul Bistrita, sistemul integrat de management al deseurilor in municipiul Galati si zonele invecinate, precum si constructia variantei de ocolire Deva-Orastie la standard de autostrada.
Totodata, in cazul unui hotel din Deva, din 101 camere clasificate la categoria 2 stele doar 24 de camere indeplineau criteriile minime obligatorii.
google-analytics.com